Ons team

van professionals staat steeds voor u klaar!

Evie Voorhoof
Evie Voorhoof
Dierenarts

Dierenarts Evie Voorhoof studeerde af in 2001 aan de Rijksuniversiteit te Gent met onderscheiding.
Tijdens haar studies volgde ze stages bij verschillende dierenartsen, waar ze reeds een idee kreeg van het werk in de praktijk en haar droom van praktijkdierenarts werd gevormd.
Na het behalen van haar diploma, trok ze een tijdje naar Frankrijk om er te helpen in een paardenkliniek.
Terug in België kon ze starten in een kliniek voor gezelschapsdieren, waar ze gedurende 5 jaar als vaste medewerkster enorm veel ervaring opdeed.
Ondertussen trok ze in 2004 ook naar de universiteit in Colorado, om er op de afdeling voortplanting en verloskunde van het paard verder bij te scholen.


Met een warm hart voor dieren en een passie voor paarden startte ze in de zomer van 2007 haar eigen praktijk, dierenartsenpraktijk Ter Dreve, waar ze zowel instaat voor de zorg van gezelschapdieren als van paarden.


Zij blijft zich steeds verder bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschap of technieken. Haar specifieke interesse gaat uit naar chirurgie en voortplanting.


Naast haar professionele taak in de praktijk is zij ook mama van drie schattige dochtertjes, gedreven ruiter en baasje van talrijke huisdieren en paarden.

Lisa Van Langeraert
Lisa Van Langeraert
Assistente

Dierenartsassistente Lisa studeerde in 2015 af als bachelor te Melle. Van jongs af aan heeft ze de dierenmicrobe te pakken. Lisa woonde als kind op een boerderij en heeft zelf honden, katten en paarden.

Naast haar passie voor dieren is ze sportief. Ze doet verschillende sporten zoals paardrijden en fietsen.

Lisa staat op de praktijk in voor de dagelijkse verzorging van de gehospitaliseerde patiëntjes en omringt ze met de nodige zorg en liefde. Ze assisteert de dierenartsen waar nodig en helpt u graag verder aan de balie voor aankopen ( voeding, e.d.), afspraken , het wegen van uw dier,… Ook geeft ze met plezier een woordje uitleg in verband met de verzorging van uw lieveling of zal ze u begeleiden bij een bezoekje aan uw zieke dier.